Over ons


Ongeveer 25% van elk gemetseld oppervlak bestaat uit voegwerk. Daar het voegwerk het metselwerk beschermt, dient aan uw gevel de nodige zorg besteed te worden.

Zowel de voorbereiding, de uitvoering als nazorg zijn bepalend voor de uiteindelijke kwaliteit. Het materiaal, de samenstelling van de voegspecie en de soort voeg zijn van groot belang. Christiaans Voegwerken heeft alle deskundigheid in huis om de meest voorkomende, maar ook speciale en luxe voegen te kunnen maken.

Daarnaast beheersen we alle aspecten van gevelreiniging, -renovatie en -reparatie, zodat uw gevel er weer als nieuw uit komt te zien.

Wilt u weten wat wij in huis hebben kijk dan rustig rond op deze site. Links treft u buttons aan van onze meest voorkomende werkzaamheden. Heeft u toch nog vragen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Onder ‘Onze projecten’ treft u een overzicht en voorbeelden aan van onze projecten. Heeft u desondanks nog vragen, dan kunt u te allen tijde met ons contact opnemen. U vindt een aanvraagformulier op de ‘Contact’ pagina.


Met vriendelijke groeten,

Hans Christiaans

Christiaans Voegwerken   |   Libellenlaan 22   |  5692 WD Son   |   GSM (06) 53970913   |   mail@christiaansvoegwerken.nl   |   www.christiaansvoegwerken.nl

Voegwerk

Gevelverbetering

Home

Over ons

Projecten

Contact